ostsaikkk.jpg
Huomio: Tarina saattaa sisältää kielenkäyttöä, jota ei suositella pienemmille.

Tervetuloa Unelmien Simin pariin!
Ideana on siis se, että päätähtemme Markuksen tehtävänä on valita naisista itselleen tuleva elämänkumppani. Helppoa se ei tule olemaan, melkein joka jaksossa hän joutuu laittamaan yleisö-äänestykseen pari naista, joista juuri te äänestätte kilpailusta pois epäsopivan kumppanin Markukselle. Luvassa on jännitystä, riitaa, ystävyyttä, mustasukkaisuutta, kateutta ja ennenkaikkea rakkautta!
Jotta tilanne selkiytyisi teille hiukan, esittelemme ensin pikaisesti rohkeat kilpailijamme, jonka jälkeen pääsemme kunnolla asiaan.

snapshot_74f02613_14f1330b.jpg
Hän on Markus, mies, jota nämä seitsemän naista tavoittelevat. Markus on 23 vuotias sinkku, hauska, ymmärtäväinen ja tietenkin hyvännäköinen.

snapshot_74f02613_74f02886.jpg
Tässä näette Ilonan. Hän on 19 vuotias yhden lapsen äiti. Hän ei ole vielä ammatissa, mutta opiskelee vaatesuunnittelijaksi. Ilona pitää kesästä ja uusista ihmisistä, mutta ei pidä talvesta. Ilona loihtii itseään kolmella sanalla näin: "Olen mielestäni huumorintajuinen, pirteä ja sosiaalinen."

snapshot_74f02613_34f13213.jpg
Hän on Miira, juuri 18 vuotta täyttänyt opiskelija. Miira on vielä aika kokematon seurustelu-asioissa, mutta toivoo oppivansa siitä tämän kilpailun myötä lisää. Miira kuvailee itseään kolmella sanalla näin: "Olen ujo, mutta ymmärtäväinen ja hyväkuuntelija."

snapshot_74f02613_74f13119.jpg
Ja tässä on Oona. Tämä rempsakka nainen on 26 vuotias ja juuri valmistunut matkaoppaaksi. Hän rakastaakin matkustelua. Hän kuvailee itseään impulsiiviseksi, reippaaksi ja rohkeaksi.

snapshot_74f02613_74f1335e.jpg
Sinna on 19 vuotias nainen, joka opiskelee kauneus-alaa ja aikoo kosmetologiksi. Hän kuvaa itseään kauniiksi, ihanaksi ja herkäksi. "Vaikka mä olenkin asunu mun koko ikäni kaupungissa, niin mä olen sisältäni ihan maalaistyttö, vaikkei sitä kukaan uskokkaan." Hän sanoo.

snapshot_74f02613_94f1317a.jpg
Taru-Liina eli Taru on 23 vuotias eläinkaupanmyyjä. Hän rakastaa eläimiä. Taru kuvaa itseään näin "Mua sanotaan usein älykkääksi, eli mä sitten olen kai älykäs, mutta oon myös luova ja ovela."

snapshot_74f02613_f4f131ad.jpg
Tässä on Ren, 26 vuotias nainen, joka on kotoisin Japanista, mutta on asunut Suomessa muutaman vuoden, joten kieli sujuu kohtalaisesti. Hän kuvaa itseään näin: "Olan kiltti ja vastuntuntoinen ja minä ola myös siisti."

snapshot_74f02613_34f13275.jpg
Ja viimeisenä, muttei huonoimpana Sabina. Nainen on 25 vuotias ja hänestä löytyy myös hiukan ulkomaalaisverta. Hän pitää ruuasta ja miehistä, muttei tule naisten kanssa juttuun mitenkään. Ammatiltaan hän on strippari. Sabina kuvaa itseään näin: "Oon hemaiseva, seksikäs ja hauska."
Mutta nyt pääsemme itse tarinan alkuun..

snapshot_74f02613_74f134ee.jpg
Seitsemän naista seisoi pihalla jännittyneenä. Talo oli upea, uima-altaat ja kaikki! He eivät vielä saaneet mennä sisään, mutta sitten kuului kehotus, että naiset saisivat astua taloon. Sabina ja Sinna ryntäsivät ovesta ensimmäisinä sisään runtaten muut pois tieltä.

snapshot_74f02613_14f13cc2.jpg
Ensin naiset tarkistivat keittiön. Se oli siisti ja tyylikkään pelkistetty.
"Oh, tämä ola upea! Paljon hienompi ku minu pikku kitchen!" japanilais-syntyinen Ren ihasteli keittiötä. Sabina kosketti keittiötason pintaa sormellaan. "Huhhuh, ei pölyä yhtään! Jos täällä on kokoajan näin siistiä, niin meikä tulee ihan hulluks!"

snapshot_74f02613_94f13d6a.jpg
Olohuoneen kohdalla Markus ilmestyi yhtäkkiä tyttöjen suhinan keskelle.
"Moi vaan kaikille, mä olen Markus. Hieno talo, eiks jee? Muistakaa, että tässä talossa on huone, jossa on punainen tuoli, joka toimii päiväkirja tuolina, niinkun Big Brotherissa. Siellä sitten saatte ihastella ja vihastella kaikkia." Hän sanoi hymyillen.
"..Moiii!" Kuului muutaman suusta vastaus.
Kova höpinä muuttui vieläkin kovemmaksi, kun naiset parveilivat Markuksen lähellä.
"Juttu menee nyt näin; Te saatte tänään tutustua ihan rauhassa taloon ja toisiinne ja sitten huomenna mulla on jokaisen teistä kanssa yksityinen pikku juttelutuokio." Markus selosti.
"Heii, kerro pliis vähän, että millasista naisista sä tykkäät?" Joku huudahti kikatellen.

snapshot_74f02613_f4f13da0.jpg
"No, enhän mä sitä voi vielä paljastaa.." Markus sanoi virnuillen salaperäisesti. "Mutta tärkeintä mulle on se, että te kaikki ootte tässä kilpailussa sen takia, että tahdotte mut kumppaniksi itellenne, ettekä siks, että tahdotte vaan voittaa. Ja toinen juttu, esittämistä mä en siedä. Olkaa omina itsenänne, niin hyvä tulee." Hän jatkoi ja väläytti vielä polvia notkauttavan hymyn ennen kun lähti pois.

snapshot_74f02613_94f151d2.jpg
Alkutohinoiden jälkeen Ren, Ilona ja Taru lähtivät uimaan pihan uima-altaaseen. Tytöt tulivat heti hyvin toimeen keskenään.
"No, mitäs piditte Markuksesta?" Ilona kysyi hymyillen. "Aika mukavan oloinen mun mielestä."
"Oh, hän ola hyvin komea!" Ren hihkaisi silmät loistaen.
Sen sijaan Taru oli hiukan epäilevä. "No jaa, en tiedä onko ihan mun tyyppiä, mutta tosiaan mukavalta vaikutti."

snapshot_74f02613_d4f150b6.jpg
Samaan aikaan Sinna tipsutteli "Päiväkirja-huoneeseen." Heti, kun nainen oli istuutunut, niin juttua alkoi tulla blondin suusta konsanaan.
"Vaude, Markus on siis sairaan söde! Mä kysyin jo siltä, et millasist naisista se pitää ja se sano, ettei pidä esittäjistä, joten se tulee rakastaa mua! Mä oon niiiin aito ihminen. Mä voitan tän kilpailun, se on selvää, kun kattoo noita muita gimmoja. Ihan outoja, ei vedä vertoja mulle!"

snapshot_74f02613_34f1416b.jpg
Ja pian tytöt huomasivat jo illan pimentyneen. Kaikki lähtivät makuuhuoneisiin nukkumaan. Pitihän olla virkeänä seuraavana päivänä, kun kaikki tapaisivat taas Markuksen!

snapshot_74f02613_14f146af.jpg
Heti aamulla, kun Ren oli menossa ulos haukkaamaan hiukan happea, hän törmäsi Markukseen ja säikähtikin hiukan. Markus pyysi, että Ren tulisi hänen kanssaan juttelutuokiolle.
"Tulan ihan juuri, minä sano vain tytöille, etä nouse ylös, sillä Taru ja Sabina vielä nukuvat." Ren vastasi ja hetken päästä ilmestyi Markuksen luo juttelemaan.

snapshot_74f02613_54f14549.jpg
"No, minkäs takia neiti ilmottautui tähän kilpailuun?" Markus kyseli kiinnostuneena.
"No minä ola niin yksinäinen ja sitten ku huomasi sinu kuva telkkarissa, niin halusi tulla kisaan mukaan katsomaan, että ollako sinä sopiva minulle." Ren vastasi kysymykseen.
Juttelun jälkeen Markus kommentoi ensivaikutelmaa Renistä.
"Hmm, aika pidättyväinen nainen. Kohtelias kyllä, mutta en tiedä, onko hänessä tarpeeksi jännitystä minulle.."

snapshot_74f02613_b4f1434f.jpg
Sitten Markus kutsui Ilonan juttelemaan.
"Mikä tekee sinusta juuri sellaisen naisen, että minun pitäisi valita sinut?" Markus kysyi.
"Apua, mikä kysymys!" Ilona naurahti. "No, mä olen ainakin vaihteleva ihminen, etten oo tasasen lattea. Ja jos sä lapsista tykkäät yhtään, niin multa löytyy yksi ihana kersa, Ville 3v."
Sitten Markus kommentoi ensivaikutelmaa Ilonasta.
"Siis upea tyyppi! Tosi mielenkiintoinen, viisas ja aito. Lapsista mä tykkään, mutta on se aika iso askel sitoutua niin tiukasti.."

snapshot_74f02613_74f14825.jpg
Sitten oli Sinnan vuoro. Sinna ei kauaa penkissä pysynyt, vaan tahtoi halailla Markusta.
"Millasen vaikutelman sä olet saanu minusta?" Markus kyseli.
"No arvaa; sä olet ihan sairaan ihana! Mä haluan sut." Sinna hihkaisi.
Markus kertoi ensivaikutelmaa Sinnasta.
"Kaunis nainen. Kiinnostunut musta selvästi. Ehkä aavistuksen verran liian tunkeileva..? Toisaalta myös seksikäs, kun niin ahistelee.." Markus virnuili.

snapshot_74f02613_74f143d2.jpg
Sitten Markus kutsui luokseen Miiran.
"Minkäslaisista miehistä sä pidät?" Markus kysyi hymyillen.
"ööh, hih, ööh.. No sellasista.. Tumma tukka ja siniset silmät.. Sellanen mukava. Vähän niinku.. sinä." Miira ujosteli vastatessaan kysymykseen.
Markus kertoi ensivaikutelmansa Miirasta.
"En osaa vielä niinkään sanoa, tosi ujo tapaus. Luonnollisen söpön näköinen kyllä ja uskon, että oikein mukava, sitten kun uskaltaa avautua enemmän."

snapshot_74f02613_d4f144b2.jpg
Seuraavana vuorossa oli Oona.
"No, minkäs takia kisaan halusit tulla mukaan?" Markus uteli.
"Uusia kokemuksia mä haluun." Oona vastasi lyhyesti.
Markus kertoi ensivaikutelmastaan Oonaan.
"ööh, kröhöm. Aika.. outo tyyppi. Me ei taideta olla ihan samalla aaltopituudella. Mutta eihän sitä tietty vielä voi sanoa.."

snapshot_74f02613_14f15250.jpg
Seuraavaksi pöydän ääreen istuutui Sabina.
"No, millanen kumppani sä olet parisuhteessa?" Markus kyseli.
"Jaa-a, ei oo noita vakkareita hirveesti ollu ku jäbät ei tykkää mun ammatista yleensä.. Mutta mä olen ainakin seikkailunhaluinen, haluun kokeilla kaikkea uutta. Mä olen myös yllättävä ja varsinkin makuuhuoneen puolella viihdyn tosi hyvin." Sabina ilmaisi.
Markuksen ensivaikutelmat Sabinasta olivat aika hyvät.
"Juuh, aika härskiä huumoria oli tällä naisella. Seksikäs kyllä." Markus kertoi lyhyesti.

snapshot_74f02613_54f145a9.jpg
Sitten viimeisenä Markus kutsui Tarun luokseen.
"Millainen on sun mielestä hyvä parisuhde?" Markus kyseli.
"Eiköhän se ole yksilöllistä, mutta mun mielestä molempien osapuolien pitää olla rehellisiä ja luotettavia." Taru vastasi.
Markus kommentoi ensivaikutelmaa Tarusta.
"Tosi mielenkiintoinen nainen. Järkevä, mutta silti jollain lailla tosi hemaiseva. Uskon, että osaa myös olla aika ovela.." Markus sanoi miettelijäänä.

snapshot_74f02613_74f134ee.jpg
(anteeksi, sama kuva kuin alussa.)
Sitten oli vuorossa hiukan vapaa-aikaa. Tytöt rupattelivat ulkona.
"Heii, ketkä täältä on jo ihastuneita Markukseen? Mä olen ainakin!" Sinna hehkutti.
Kukaan muu ei oikein vielä kehdannut vastata mitään, vaikka muutama ihastuksen pistoksen saanutta joukossa jo oli Sinnan lisäksi..

snapshot_74f02613_94f14dd1.jpg
Myöhemmin Markuksen piti valita viisi naista, jotka hän kutsui syömään taloon yksityiseen huoneeseen. Hän valitsi ne, joista halusi saada enemmän lisätietoa tällähetkellä ja valitsi Sabinan, Ilonan, Sinnan, Tarun ja Miiran. Kutsu tuli niin äkkiä, että osa tytöistä oli aika koomisisssa asuissa. Sabina oli alusvaatteissa, Ilona ulkovaatteissa ja Taru ja Miira jo yöpuvuissa. Illallinen sujui rattoisasti myös alkoholin merkeissä. Sabina, Sinna ja Miira ilmaisivat, että olivat jo kunnolla ihastuneita Markukseen.

snapshot_74f02613_f4f14f00.jpg
Markus kutsui muutamat tytöt yksitellen eri tilaan juttelemaan. Sinnan kohdalla kävi hiukan yllättävästi.. "Mitäs mieltä sä olet nyt musta?" Markus kyseli Sinnalta.

snapshot_74f02613_b4f14f36.jpg
Ja kuinkas kävikään.. Markus sai vastauksensa ja se oli himokas blondin suudelma.
Myöhemmin Markus kommentoi suudelmaa. "No huh, aika yllättäen se tuli. Jo tokana päivänä.. Mutta hyvä suutelemaan Sinna kyllä oli."

snapshot_74f02613_d4f14a8a.jpg
Ja illastelun päätettyä olikin jo aika taas mennä nukkumaan. Huomen illalla olisi ikävä kyllä ruususeremonian aika, eli Markus nimeäisi kolme naista pudotukseen..

snapshot_74f02613_b4f1503e.jpg
Seuraava päivä sujui muuten ihan rauhallisissa merkeissä, mutta päivällisen jälkeen yhtäkkiä Sabina hyökkäsi Sinnan kimppuun.
"Moi vaan botox-huuli, Markustako mietit? Sori vaan, mä tiedän, mitä sä touhusit eilen sen kanssa! Hetikö sun piti päästä pussailemaan sitä, kun tilaisuuden sait? Huhhuh, mikä horo sä oletkaan." Sabina räyhäsi.
"Siis just, ihan törkeetä. Mitäs sitten jos mä olen laittanu vähän botoxia, se ei ole mitään verrattuna siihen, että sulla on silikonitissit, strippari! Ja sitäpaitsi, mun ja Markuksen suudelma oli ihan pieni ja viaton." Sinna sanoi ylpeästi.
"Ai viaton? Älä valehtele! Sä luulet voittavas tän kilpailun sillä että mielistelet Markusta, vaikka sä et edes välitä siitä, vaan haluat vaan VOITTAA kaikki muut. Ja anteeks vaan blondi, mun rinnat on ihan aidot." Sabina tiuskaisi ja marssi suihkuun.

snapshot_74f02613_b4f15303.jpg
Pian oli sitten se kauhulla odotettu ruususeremonian aika. Kaikki kokoontuivat olohuoneeseen kuuntelemaan, ketkä kolme joutuisivat yleisöäänestykseen.

snapshot_74f02613_14f1537d.jpg
Tunnelma oli hyvin jännittynyt, kun viimein Markus ilmestyi paikalle.
"Elikkä; päätös oli hyvin vaikea, koska mä olen ollut teidän kanssa vasta niin vähän aikaa. Mä en tunne teitä vielä todellakaan hyvin. Mutta jotkut piti silti valita, joten tässä nyt ensivaikutelma ratkaisi.. Ensimmäinen, joka ruusun saa on.. Ilona."

snapshot_74f02613_34f14947.jpg
"Oi kiitos." Ilona sanoi Markukselle, kun sai punaisen ruusun kätösiinsä.
"Siis ihan huippua, Markus taitaa pitää musta! Mä olin ensimmäinen, joka sai ruusun.." Ilona ajatteli innoisaan, mutta sitten keskittyi kuuntelemaan taas seremonian kulkua.

snapshot_74f02613_f4f13da0.jpg
Markus lateli sitten nimiä hiljakseen ojentaen ruusuja. "Sitten ruusun saa.. Sabina.. Sitten Taru.. Seuraavana ruusun saa.. Miira." Sitten jäljellä oli enää kolme henkilöä; Sinna, Ren ja Oona. Markus huokaisi kerran.
"Te kolme joudutte nyt yleisöäänestykseen. Joku teistä kolmesta saa lähteä kotiin."

..JATKUU ENSI JAKSOSSA..


Kenet näistä kolmesta haluat äänestää pois? Vaikuta! Kirjoita viesti alle, jossa kerrot selkeästi, kenen haluat tipahtavan.  Vain yksi henkilö ja perusteluja saa laittaa mukaan. Nähdään pian!

snapshot_74f02613_74f1335e.jpg
                                                 SINNA.

snapshot_74f02613_f4f131ad.jpg
                                                 REN.

snapshot_74f02613_74f13119.jpg
                                                  OONA.